A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відбулося засідання конкурсної на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ганнопільської сільської ради

Дата: 17.07.2018 14:02
Кількість переглядів: 692

Відповідно до рішення 29-ї сесії Ганнопільської сільської ради VII скликання від 18 квітня 2018 року № 5-29/2018 було утворено комунальний заклад «Інклюзивно-ресурсний центр» Ганнопільської сільської ради» Славутського району Хмельницької області.
13 червня 2018 року було оголошено конкурс на посаду директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр». Подача документів на зайняття вакантної посади тривала до 13 липня 2018 року.
Для участі у конкурсі на посаду директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ганнопільської сільської ради документи подали три претенденти: Радзивілюк Ліна Володимирівна, Корнійчук Олена Анатоліївна, Яремчук Валентина Андріївна.
16.07.2018 р. о 10 год. в приміщенні бібліотеки с.Ганнопіль відбулося засідання конкурсної комісії.
Після перевірки поданих претендентами документів на відповідність встановленим вимогам, конкурсною комісією до участі у конкурсі допустили двох кандидатів: Корнійчук Олену Анатоліївну (психолог) та Яремчук Валентину Андріївну (дефектолог).

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь