A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Виїзна колегія райдержадміністрації відбулась в Ганнопільській громаді

Дата: 31.05.2018 15:10
Кількість переглядів: 877

Сьогодні, 31.05.2018 року, в приміщенні Ганнопільського сільського будинку культури під керівництвом голови райдержадміністрації Богдана Маршука відбулося виїзне засідання колегії Славутської райдержадміністрації.

Участь у колегії прийняли: керівництво райдержадміністрації, сільські голови, старости Ганнопільської сільської ради, начальники управлінь та  структурних підрозділів райдержадміністрації,  представники засобів масової інформації.

Згідно порядку денного, про підсумки проходження в районі опалювального сезону 2017/2018 року та організацію підготовки соціальної сфери до роботи в зимових умовах 2018/2019 року  проінформував перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Мельник.  З цього питання також було заслухано голову Ганнопільської сільської ради Маргариту Медведюк та голову Берездівської сільської ради Віктора Васьківського

Другим питанням порядку денного став звіт Ганнопільського сільського голови Медведюк Маргарити Іванівни  про стан здійснення окремих делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчим комітетом Ганнопільської сільської ради. Маргарита Іванівна не лише розповіла, а й продемонструвала відео про проведену роботу в громаді та подякувала фермерам, підприємцям, комунальним підприємствам за плідну та тісну співпрацю з сільською радою. Члени колегії визнали звіт сільського голови задовільним.

Про хід виконання у 2017 році Комплексної програми підтримки, реабілітації та інтеграції інвалідів у Славутському районі на 2016-2020 роки  виступила начальник управління праці та соціального захисту населення Мар’яна Гринько.

З усіх питань порядку денного колегії, з врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь