A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

"Подаруй Великодній настрій"

Дата: 10.04.2018 16:35
Кількість переглядів: 706

  Великдень або Свято Світлого Христового Воскресіння – одне з найголовніших свят року для всіх православних християн. Великдень завжди асоціюється з писанкою. Розписане по-мистецьки яйце створює особливий, святковий настрій.

  Учні навчальних закладів Ганнопільської сільської ради також з нетерпінням чекають цього свята, саме тому вони з великою радістю та відповідальністю підготувались до заходу «Подаруй Великодній настрій», який відбувся 10 квітня 2018 року на території Ганнопільського сільського будинку культури. В рамках заходу були представлені Великодні кошики, писанки, вишиті рушники та святкові композиції.

  Не дарма, ведучі заходу наголошували про роль писанки, адже в центрі Ганнопільської сільської ради виросло деревце із писанок, зроблене школярами громади. Така робота сприяла творчості дітей, вихованню любові і поваги до свого, рідного, українського. А ще співпраця дітей і дорослих – стежка до добра, поваги, любові, взаєморозуміння. Традиційно захід супроводжувався українськими народними та сучасними піснями у виконанні аматорів культури Ганнопільської громади.

  На завершення свята від виконавчого комітету Ганнопільської сільської ради учасники отримали подарунки і побажання кожному з радістю і чистими помислами в серці провести Світле Христове Воскресіння!Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь