A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Кращих юних дослідників визначено

Дата: 15.03.2018 14:55
Кількість переглядів: 838

   14 березня 2018 р. учні 3-8 класів Ганнопільської сільської ради на базі Киликиївського НВК брали участь у Ганнопільському науковому товаристві «Пошук», де було проведено конкурс-захист науково-дослідницьких робіт в системі роботи Малої Академії Наук України. Адже саме Мала Академія Наук об’єднує розумних і талановитих дітей, які можуть отримати перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень. Захист науково-дослідницьких робіт супроводжувався презентаційними матеріалами, а також високою культурою мовлення, чіткістю і грамотністю викладення матеріалу, умінням вести дискусію та дотриманням регламенту.   

   Серед  7 учнів 1-4 класів, І місце розділили між собою учень 4 класу Великоскнитського НВК Притула Михайло з роботою «Сон в житті людини» та учениця 4 класу Киликиївського НВК Борей Марія з роботою «Лілії». ІІ місце посів учень Киликиївського НВК Семенчук Богдан, який презентував роботу «Риби річки Корчик»

   Між учнями 5-8 класів важко було обрати переможців, адже всі роботи були цікаві, змістовні.  Але журі визначило переможців. І місце посіла учениця 7 класу Ганнопільського НВК Бунда Ольга з роботою «Від витоків до сьогодення. Історія Ганнополя». ІІ місце виборов учень 7 класу Великоскнитського НВК Петричук Василь з роботою «Числа Фібоначчі», а ІІІ  місце посіла  учениця 6 класу Киликиївського НВК Петрук Марія  з роботою «Математика та архітектура».

   Переможці  конкурсу були нагороджені грамотами. А начальник відділу освіти Власюк В.М. усім  учасникам  вручив  цінні подарунки.

   Проведений захід ще раз підтвердив, що раннє виявлення навичок дослідницької роботи  робить нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, творчою, дає поштовх до самовдосконалення та майбутньої успішної професійної діяльності.

   То ж бажаємо усім переможцям та учасникам конкурсу-захисту – тепла і любові, миру і добробуту, віри у власні сили та впевненості у завтрашньому дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь