A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Творчий звіт вихователів Ганнопільської ОТГ

Дата: 28.04.2017 14:26
Кількість переглядів: 1181

26 квітня у Ганнопільському НВК на базі дитячого садочка «Подоляночка» відбувся творчий звіт вихователів ОТГ. Етапи конкурсу були цікаві та пізнавальні. Вихователі презентували свої навчально – виховні заклади, презентували себе, як професіоналів, та поділились досвідом у виготовлені та використанні дидактичних ігор та посібників. Надзвичайно цікаво було представлено один із етапів конкурсу «Майстер-клас у виготовлені народної іграшки», під час якого дізнались про різновид української народної іграшки, різноманітність матеріалів для виготовлення, та її роль у вихованні сучасних дітей.
Трьом призерам Ганнопільською ОТГ було надано грошові нагороди, які вихователі використають на доповнення матеріально – розвивальної бази своїх ДНЗ.
Хочеться відмітити Ганнопільський ДНЗ, який радо прийняв гостей та учасників творчого звіту. За рік перебування в ОТГ дитячий садочок «Подоляночка» зазнав великих змін. Проведено капітальний ремонт в приміщенні: у кожній з груп оновлено туалетні та умивальні кімнати (замінено унітази, раковини, до умивальників підведена тепла вода), оновлені їдальні та осучаснено місце для миття та зберігання посуду, завезено нові меблі, для зручності вікна прикрашають кольорові жалюзі, діти мають змогу відпочити на новій постільній білизні. Проведено ремонт і забезпечено меблями медичний кабінет. Комфортна та осучаснена кухня – придбано нові меблі, плити, сушки, згідно санітарним вимогам підключені нові мийки для посуду. Але особливою радістю для дітей та задоволенням для батьків є створена спортивна зала, у який діти із захопленням пірнають у сухий басейн, стрибають по м’який підлозі, і з нетерпінням чекають на «шведську» стінку.
За всі ці оновлення та увагу дітки, батьки та колектив ДНЗ щиро вдячні голові Ганнопільської ОТГ Медведюк Маргариті Іванівні та начальнику відділу освіти Власюку Віктору Миколайовичу. Вдячність та шана дорослим , які дбають про щасливе дитинство дітей, їхній розвиток та виховання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь