A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 28-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Дата: 15.02.2017 13:07
Кількість переглядів: 1092

 

Фото без опису15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 28-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Ця страшна війна, про яку спочатку мовчали, принесла горе і біль в багато родин. Тоді про це не писали газети, і солдатам, які проходили службу в Афганістані, було заборонено повідомляти рідним, де вони знаходяться і чим займаються. І тільки в 1989 році, 15 лютого, територію цієї східної країни остаточно покинули радянські війська. Це було справжнє свято для нашої країни.

        У день виведення військ з Республіки Афганістан ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя і не повернулися до родин, до коханих. Ми схиляємо голови перед їхньою світлою пам’яттю. Будучи взірцем військової доблесті та героїзму, вони вічно будуть жити в серцях нинішніх і майбутніх поколінь.

        День виведення військ з Афганістану - не тільки привід віддати данину пам'яті тим, хто загинув, це ще й знак того, що необхідно піклуватися про тих, хто повернувся з безглуздої й нікому не потрібної війни.

      Прийміть найщиріші вітання на честь 28-ї річниці з дня виводу військ з Афганістану. Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення, здійснення всіх ваших планів і задумів. І ще раз хочемо наголосити, що ви – взірець справжнього, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь