A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відбувся прийом громадян Ганнопільської сільської ради обласним депутатом О.П. Миклушем

Дата: 16.01.2017 09:24
Кількість переглядів: 828

13 січня 2017 році у приміщенні Ганнопільської сільської ради прийом громадян проводив депутат обласної ради Олександр Миклуш.
Про нагальні проблеми села з народним обранцем ділилися сільський голова та громадяни села, які зверталися з особистих питань.
Майже всі присутні з болем та обуренням говорили про найбільшу проблему громади – стан сільських автодоріг. Асфальтове покриття повністю пошкоджене, ями та вибоїни на проїзній частині створюють небезпеку для проїзду автотранспорту, піш...оходів та школярів. Олександр Петрович сказав, що дороги – це проблема номер один, над якою повинні працювати керівники держави, області та району. Пообіцяв всіляко сприяти виділенню коштів на капітальний ремонт доріг.
Всі питання знайшли розуміння та підтримку з боку депутата Олександра Миклуша. Він дуже серйозно по - державницькому поставився до порушених його виборцями проблем, виділив головні та першочергові, пообіцяв сприяти у їх вирішенні. Олександр Петрович залишився задоволений зустріччю та активністю громади, їх справжнім вболіванням за розвиток та добробут свого села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь