A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

05 жовтня 2017 р. у Ганнополі за ініціативи БФ «Ксена» та Славутського МРЦЗ відбувся Круглий стіл для представників Ганнопільської та Берездівської громад

Дата: 10.10.2017 08:31
Кількість переглядів: 933

05 жовтня 2017 р. у Ганнополі за ініціативи БФ «Ксена» та Славутського МРЦЗ відбувся Круглий стіл для представників Ганнопільської та Берездівської громад на тему «Стан протидії торгівлі людьми на Хмельниччині. Роль ОТГ у виявленні та перенаправленні постраждалих» в рамках реалізації регіонального компоненту проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».
Проект реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на замовлення Міністерства соціальної політики України та за підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. 
Виконавчим партнером Проекту у Хмельницькій області є Благодійний Фонд «Ксена», що надає реінтеграційну допомогу особам постраждалим від торгівлі людьми з 2004 року. 
Голова БФ «Ксена» Оксана Устинова та директор Центру соціально-психологічної допомоги Алла Андрейчак ознайомили присутніх з викликами сьогодення у сфері торгівлі людьми, проблемами, які виникають при зверненні до державних, правоохоронних органів громадян, постраждалих від даного злочину та видами допомоги, що можуть отримати особи, зокрема, соціальний супровід, медична допомога, одноразова матеріальна виплата, підтримка центрів зайнятості та органів місцевого самоврядування. Значну реабілітаційну підтримку надає БФ «Ксена» у партнерстві з міжнародними організаціями: мед лікування, професійні курси, придбання товарів першої необхідності, професійних інструментів та обладнання, свійських тварин, будівельних матеріалів ремонту та утеплення житла тощо.
В Україні вже понад 200 громадян отримали від держави статус осіб, що постраждали від торгівлі людьми. Серед них - чоловіки, жінки та діти, які є українцями або іноземцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь